25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Poniżej znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez portal lca.pl.
Administrator danych osobowych
Administratorem danych osobowych jest Przedsiębiorstwo Usług Informatycznych BAJT z siedzibą w Legnicy przy ul. Pomorskiej 56, 59-220 Legnica, wpisane do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej pod numerem NIP 6911626150, REGON 390590290.
Cele przetwarzania danych
- marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
- świadczenie usług drogą elektroniczną
- dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
- wykrywanie botów i nadużyć w usługach
- pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)
Podstawy prawne przetwarzania danych
- marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
- świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
- pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych
Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.
Prawa osoby, której dane dotyczą
Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą.
Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w „Polityce prywatności”
Poza typowymi pastami będzie można spróbować makaronów w nowej odsłonie (np. spaghetti z mulami i pomidorami, ravioli z ricottą i szpinakiem). Prawdziwym rarytasem, rzadko dostępnym w Polsce, będzie carpaccio z ośmiornicy i risotto ze świeżymi owocami morza.
Nie zabraknie też delikatnych, grillowanych mięs (np. jagnięciny, wołowiny), wybornej szynki prosciutto i uwielbianej przez Polaków włoskiej pizzy na cienkim cieście. Swój niepowtarzalny smak pizza zawdzięczać będzie najwyższej jakości składnikom i wyszukanym, dobrze skomponowanym dodatkom, a także wypiekaniu w tradycyjnym piecu. Od czwartku do niedzieli restauracja zaprasza na świeże ryby i owoce morza. Do wyboru będą m.in. łosoś, okoń morski, pstrąg, dorada, flądra i jesiotr. Benvenuti przygotowało również menu dla dzieci.
Przepyszna włoska kuchnia nie byłaby tak kusząca bez obłędnych w smaku deserów. W Benvenuti będzie można spróbować delikatnej panna cotta z musem malinowym, klasycznego tiramisu lub słodkiego tortu z ricotty. W ofercie restauracji znajdą się również oryginalne włoskie, białe i czerwone wina. Benvenuti in Italia – witamy we Włoszech!
MJM GroupS.A. to firma rodzinna. Jej powstanie jest wynikiem twórczego poszukiwania nowych wyzwań i celów, inspirowanego obserwacjami i doświadczeniami zebranymi podczas licznych podróży po Polsce i świecie. Odkrywanie nowych technologii i nowych smaków, chęć przecierania nowych ścieżek i wyznaczania trendów – to wszystko przyświecało nam przy tworzeniu firmy. MJM GROUP to obecnie 6 marek restauracyjnych: Broaster Chicken, Efez, ROAD, Choice, Yogo by Choice oraz najnowsza Benvenuti in Italia. Tworzymy je z pasją. Każda z nich ma swój charakter, każda jest wyjątkowa, każdą wyróżnia coś innego. Podstawą sukcesu grupy MJM są ludzie. Zespół oddanych współpracowników doskonale wpisuje się w model firmy rodzinnej. Stworzyliśmy ją razem i wspólnie ją rozwijamy. Ciągle podnosimy poprzeczkę i stale wyznaczamy sobie nowe cele. Przyszłość MJM to przede wszystkim nowe inwestycje. Pierwsze restauracje otworzyliśmy w 2011 roku. Obecnie mamy ich 20 w 8 miastach Polski. W najbliższych latach otworzymy lokale w kolejnych miastach. Rozwój jest dla nas najważniejszy.